Bejelentkezés
 
file.asp.

Ötven éve a légtechnika szolgálatában

A P3 s.rl olasz cég ötven éve kezdte meg a légcsatornák gyártását, és mára már nemzetközileg is kiemelkedő helyet és vezető szerepet vívott ki magának ebben az iparágban. Ahogy a kezdet kezdetén, ügyfelei igényeinek kielégítésre irányuló lelkesedésük, akaratuk és elkötelezettségük ma is változatlan erővel hajtja előre őket a fejlődés útján.


Alberto Griggio még 1950-ben kezdte meg kis műhelyében a légelosztó rendszerekben használt légcsatornák gyártását és  később ebből, a magát több mint 100 főt foglalkoztató vállalkozássá kinövő üzemből indult a P3 pályafutása is 1989-ben – a cél akkor egyértelműen az előszigetelt alumínium légcsatornák gyártására történő specializálódás volt.

Ma a P3 már egy olyan nemzetközi cégcsoport része, mely ebben az iparágban elért nemzetközi vezető pozícióját sikeresen szilárdította meg.

 

A Padovától néhány kilométerre fekvő Ronchi di Villafranca-i székhelyéről történik a cég szerteágazó gyártási, kereskedelmi és műszaki tevékenységeinek körültekintő igazgatása. A cégcsoport lankadatlan lelkesedéssel és professzionalizmussal törekszik elsődleges, alapvető céljának elérésére – az ügyfelek teljes körű  elégedettségének biztosítására.


© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.