Bejelentkezés
 
file.asp.

Üzleti Etika

A P3 a megfelelő értékrendet nagyra tartja.

Megbízhatóság, lojalitás, tisztelet, ígéretek megtartása… lehet, hogy vannak, akiknek ezek mindenki által természetesnek vett, üres frázisok csupán - számunkra azonban valós igazodási pontok, melyek köré napi tevékenységeinket szervezzük.

Az egyre gyorsuló és globalizálódó piaci viszonyok között úgy tűnhet, egy-egy vállalkozást csakis olyan mennyiségi paraméterekkel lehet mérni, mint az éves forgalom vagy a piaci részesedés. Tiszta, világos ületi etikai szabályok hiányában azonban ezen számok értelmüket vesztik.

A stabilitást és jövőbeni fejlődés garantálása érdekében a vállalkozás növekedésének szilárd alapokon kell nyugodnia. A P3 Számukra ezek az alapok nem merülnek ki a termékminőségben vagy a technológiai fejlesztésben, de kiterjednek a fejlődést, valós növekedést és az emberi – akár megrendelők, beszállítók vagy munkatársak felé irányuló – kapcsolatok javítását biztosító alapértékek tiszteletben tartására is.

A P3-nál a megbízhatóság, a lojalitás, a tisztelet, az ígéretek megtartása nem üres szólam, hanem konkrét cél, melynek elérésre körültekintően és lelkiismeretesen törekszünk mindennap, minden helyzetben.

© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.