Bejelentkezés
 
file.asp.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások egyedi felhasználási területekre:

A mai tervezési irányzatok egyre jellemzőbben követelik meg a beltérben és kültérben egyaránt futó légcsatorna-hálózat kiépítését - ennek megfelelően, a mindkét igénynek való egyedi megfelelés érdekében a P3ductal-rendszert két részre bontottuk.
Az optimális műszaki teljesítmény eléréshez a kültérre kerülő légcsatorna nem lehet a beltérivel azonos felépítésű.
A P3 gyártástechnológiájának alapja a panelek, a segédeszközök és a gyártáseljárás megfelelő összhangja. A különféle alkalmazási területeken felmerülő tényleges igények egyedi kielégítése érdekében különböző P3ductal-gyártósor áll rendelkezésre.

A P3ductal indoor a P3ductal-rendszer alapkivitele, melyet kifejezetten átlagos vagy fokozott igénybevételt jelentő üzemi körülmények melletti, beltéri felhasználásra lett kifejlesztve.

A P3ductal outdoor a P3ductal-rendszer speciális kivitele, melyet viszont úgy alakítottak ki, hogy kültérben, akár kritikus üzemi körülmények között is tökéletes teljesítményt nyújtson. Speciális panel, ragasztók és impregnáló anyagok biztosítják a P3ductal lényegi jellemzőjén, vagyis a kiemelkedő teljesítmény biztosításán túl a légkörben lévő anyagokkal, illetve a véletlenszerű fizikai behatással szembeni maximális védelmet is.

A P3ductal Smart a kisnyomású és alacsony szállítási sebességű légcsatornarendszerek gyors kiépítését teszi lehetővé.

Ezenkívül vannak konkrét felhasználási területre fejlesztett paneleink is:

  • kórházakba: sima belső felülettel rendelkező panelek antibakteriális,   csíramentes jellemzőkkel
  • kritikus üzemi viszonyok közé: kívülről poliészterfóliával bevont panelek

© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.