Bejelentkezés
 
file.asp.

Irányelvek

A műszaki leírás jelentősége

A légcsatornarendszer típusának lehető legrészletesebb meghatározása garantálja a légtechnikai projekt megfelelő kivitelezését. A tanácsadó által elvégzett profi munkát a kivitelezők és légcsatorna gyártók későbbi hibás magatartása adott esetben akár le is nullázhatja.
Gyakran a műszaki leírásban lévő túl nagy „hézagok” vezetnek nem megfelelő értelmezéshez, és így a minőségi követelmények a tervezetthez képest hiányos megvalósulásához. Ezért adott határokon belül a tanácsadó felelőssége a légcsatornarendszerre vonatkozó előírások a lehető legegyértelműbb meghatározása, a szóban forgó projektre tervezett funkcionális elvárások megvalósulásának biztosítása. A műszaki teljesítményt illető hagyományos odafigyelésen túl, az elmúlt néhány évben már fokozottabb érzékenység mutatkozik a környezeti hatások, az ökológiai fenntarthatóság, vagy általánosabban, a tágabb emberi környezet védelmének szempontjai iránt, ami a újabb keletű műszaki leírások megfogalmazásából is látványosan kitűnik. A légcsatorna-technológia terén a szaktanácsadók mindig olyan termékeket keresnek, amelyek garantálják:

  • a hidroklórfluor-szénhidrogén (HCFC) tiltásáról szóló új előírások betartását,
  • a megfelelő tűzvédelmi jellemzőket.
A Piral HD Hydrotec panelekből készülő légcsatornák ezeknek a szempontoknak nemcsak mind pontosan megfelelnek, de az olyan műszaki követelményeket is teljesítik, mint a légmentes zárás, a hőszigetelés, a higiéniás feltételek és a zajtalan üzemelés.

© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.