Bejelentkezés
 
file.asp.

Előnyök


Egy rendszer, számos előny:

Hőszigetelés: folyamatos az összes légcsatorna szakaszon. A speciális, zártcellás szigetelés garantálja az alacsony hővezető-képességet és csökkenti a páralecsapódás veszélyét.

Légzáró képesség: a P3ductal légcsatornák légzáró képessége a hagyományos csatornák nyolcszorosa.

Energiatakarékosság: a tökéletes hőszigetelés és az optimális légzárási jellemzők a légtechnikai berendezés kapacitásának optimális kihasználást teszik lehetővé, így jobb a hatékonyság és kevesebb az üzemeltetési költség.

Higiénia és levegőminőség: a légcsatornák belső alumíniumfelületei higiénikus, tiszta levegőt biztosítanak, a szigetelés elöregedése és így az abból eredő szemcsepergéses légszennyeződés sem fordul elő.

Biztonság: A P3ductal légcsatornák mérsékelten éghető anyagból készülnek, tűzben nem csepegnek, közepesen füstfejlesztők, a keletkező füst jól átlátható és csak mérsékelten mérgező. A P3ductal a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak is megfelel.

Zajvédelem: a szendvicsszerkezet (alumínium/szigetelőanyag/alumínium) kiváló akusztikai jellemzőket biztosít, a szigetelőanyag a rezgést, visszhangot elnyeli, a P3ductal így kellemes környezetet biztosít.

Könnyűszerkezet: a rendszer rendkívül könnyű súlya, a tartószerkezetek, rögzítési pontok igénybevételét, valamint a szerelési költséget és anyagszükségletet is csökkenti.

Élettartam: a szigetelőanyaggal kiegészített külső alumíniumborítás a rendszernek merevséget, masszivitást kölcsönöz, továbbá még különleges üzemi körülmények között is ellenáll a korróziónak, kopásnak, deformáló erőhatásoknak.

Egyszerű szerelhetőség: a légcsatornák gyártóüzemben, illetve közvetlenül a munkaterületen is szerelhetők, ami a szállítási költségek tekintetében komoly előnyt jelent.

© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.