Bejelentkezés
 
file.asp. Egy nemzetközi szervezet a csúcsminőség szolgálatában

A P3 mindent megtesz Megrendelői elégedettségéért

A P3ductal mellett saját maguk gyártják a légcsatornák megépítéshez és felszereléshez szükséges összes kiegészítőt, gépet és szerszámot is. Ronchi di Villafranca-i üzemükben két gyártósor megy folyamatos üzemben az évi 5 millió négyzetmétert meghaladó paneligény kiszolgálása érdekében. A legyártott paneleket egy több mint 3 000 m2-es zárt raktárban tárolják. Központi telephelyük további 7 000 m2 beépített és 20 000 m2-t meghaladó beépítetlen területet foglal magába. Annak érdekében, hogy a folyamatosan bővülő, egyre pontosabb szállítást és gyártási rugalmasságot megkövetelő nemzetközi piac igényeit ki tudják szolgálni, két további gyártóbázist is létesítettek: egyet Venezuelában, egyet pedig az Egyesült Arab Emírségekben. Ezek az olaszországi céggel együttműködő üzemek lehetővé teszik, hogy a földrajzilag egymástól távol eső és eltérő minőségi követelményeket támasztó piacokról érkező igényeket úgy tudják kiszolgálni, hogy mindeközben az olasz központ által meghatározott minőségi színvonal sem szenved csorbát.

Folyamatos innováció


Az ipari vállalkozások sikere a kutatás-fejlesztésben rejlik. A piacra bevezetett technológiák műszaki fejlesztése mindig is vállalatigazgatási elveik központi eleme volt. A P3 egyik nagy erőssége éppen abban áll, hogy az új és jobb technológiák folyamatos tanulmányozása révén saját termékeik minőségének állandó fejlesztésére törekszenek. A saját laboratóriumaikban folyó munka vezérfonala, hogy a P3ductal-rendszer lehető legmagasabb szintű műszaki teljesítményét a megrendelők számára biztosítsuk, s hogy ugyanakkor a biztonságtechnikai és környezetvédelmi előírásoknak is maximálisan megfelelnek. Erőfeszítéseiket, illetve a P3 kutatólaboratóriumai által produkált kiváló eredményeket az is igazolja, hogy idén cégük az egyetemi és tudományos világgal is komoly presztízst jelentő együttműködést tudott kiépíteni.

Mindig a Megrendelő az első

A P3ductal Olaszország területén és világszerte széles körben elérhető, ami jól felépített, az ügyfeleknek és tervezőknek a termékek kiválasztásában és gyakorlati felhasználásukban segítséget, támogatást is nyújtani képes kereskedelmi hálózatuknak köszönhető. Kereskedelmi tevékenységüket az olasz piacon az ország egész területét lefedő, egyes esetekben saját raktárral is rendelkező területi képviselők és értékesítők hálózata biztosítja számukra. Az értékesítői hálózat számára saját adminisztrációs részlegük nyújt folyamatos és hatékony támogatást, így az értékesítést követő szolgáltatások révén a vevői elégedettség optimálisan biztosítható. A külpiacokat több mint 40 országban működő területi exportképviselőik és helyi kereskedőik hálózata fedi le széles körben.
© Columbus Klímaproject Kft. - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi út 0128/2 hrsz. - Tel: +36-28/588-555 - Fax: +36-28/588-550
Web:   NetOrient Kft.